Armonia – din vän i andlig utveckling

Armonia Arleta Połomska

Armonia är en plats skapad av Arleta Połomska. En plats som inte bara förstås som en fysisk plats, utan framför allt som en plats där man kan möta sig själv: i ljuset och i skuggan. Det är en andlig resa som, i fullständig tillit och ärlighet mot sig själv, kan förändra uppfattningen av saker inom och utanför oss – det vill säga det vi upplever i vardagen. Se vilken typ av resa Armonia bjuder in dig till.

Armonia – vem är jag?

I många år harArleta Polomska hjälpt människor som behöver stöd att känna igen vad som behöver deras ömma uppmärksamhet. Det handlar om barndomstrauman som ropar efter uppmärksamhet, känslomässig smärta, obehag, berättelser som inte låter sig glömmas, mönster som har upprepats i åratal och alla andra situationer som är småstenar på vår livsväg – och som envist återkommer och inte kan undvikas. Arletas stöd i denna kamp har genom åren varit energisessioner med subtil kroppsberöring på de platser där outtryckta känslor, berättelser, besvikelser och förluster har fastnat. Att helt enkelt lägga märke till och ge uppmärksamhet åt dessa utrymmen i kroppen sätter igång en process – men en process som bara kan uttryckas fullt ut när vi själva väljer att möta den. Arleta har följt många människor genom fysisk och samtidigt energetisk beröring, och bjuder nu in oss till en ännu djupare resa. En resa där vi står i sanning med oss själva – och ändå finns denna sanning inom oss, vi vet bara inte alltid från vilken sida vi ska närma oss den och hur vi verkligen ska kommunicera med den.

Varför är det nu dags för förändring i Armonia? Därför att Arleta själv har upplevt dessa förändringar. Med fullt förtroende lämnade hon sin älskade Zielona Gora för två år sedan och bosatte sig i Zielonki nära Krakow, där hon var med och grundade den holistiska kliniken ”Haven of the Heart”. Med en ny erfarenhet, som hedrar de inre och yttre förändringarna, återvände Arleta till Zielona Góra och bjuder in dig till den nya Armonia.

Andlig utveckling – en vän från hjärtat

Det nya Armonia kan låta gåtfullt, så nu ska vi dra för gardinerna och ta en titt in i det nya utrymmet. Andlig utveckling handlar inte bara om fred, harmoni, kärlek och andra skinande ljus. Andlig utveckling, en utveckling som är helt ärlig mot oss själva, utsätter oss för prövningar och möter den del av oss själva som vi inte accepterar. Men vi vet att något inom oss ber om uppmärksamhet, bara att vi själva inte alltid kan se det. Vi behöver en följeslagare, en guide, en vän som finns vid vår sida på den här resan. Och det är i denna roll – inte spelad, utan helt uppriktig – som Arleta Połomska kommer in. Arleta bjuder in dig till en andlig utvecklingssession där du, precis som med en vän, sätter dig ner i en stol och pratar, och därmed avtäcker lager efter lager av din skugga för att se vad som har varit dolt i flera år. Det är som att prata med en vän – från hjärtat för hjärtat, eftersom hjärtat är där svaren på alla frågor finns, och dessa svar finns också inom dig. Arleta kommer genom samtal, fokus och förtroende att hjälpa dig att ställa de rätta frågorna som leder dig till tydliga svar. Denna process kan toppas med en session av energetisk beröring så att transformation och rening sker på många nivåer: Hjärta, sinne, ande och kropp. Alla dessa områden är sammanlänkade och behöver därför alla uppmärksamhet.

Andlig utveckling Zielona Góra
Armonia Arleta Połomska

Andliga healing sessioner – för vem?

Vem kan komma till ett möte med Arleta Połomska? Alla som längtar efter ett möte med sig själva. Om du befinner dig vid en vändpunkt i livet, vill göra förändringar, vill starta en ny aktivitet, fördjupa relationer med dig själv och andra, läka relationer med föräldrar, partner, barn, vänner och letar efter stöd i denna process – Armonia och Arleta är här för dig.

Andlig utveckling: individuella sessioner Zielona Góra

Hur genomförs sessionerna? Armonia inbjuder dig till individuella sessioner i Zielona Góra samt online-sessioner, vilket gör att du kan träffa Arleta var du än befinner dig. Sessionerna handlar om att lära känna dig själv, vad du kommer till Armonia med, vad du förväntar dig, vad din avsikt är, och sedan börjar du arbeta med dig själv på ett grundligt och autentiskt sätt – med att förändra ditt liv. Kom dock ihåg att denna process kan involvera känslor som vi inte riktigt gillar: som ilska, sorg, sorg. Men alla dessa kräver vår uppmärksamhet för att vi ska få bättre kontakt med våra känslor. Ibland förtränger vi dessa svårare tillstånd eftersom de inte är ”andliga” och ”fulla av ljus”, men ändå – de är en del av oss och genom att förtränga dem kan vi inte fullt ut erkänna vad som är äkta inom oss. Känslan av lättnad, frid, lätthet och glädje har också en plats i denna process. Det är integrationen av skugga och ljus, varje färg i våra liv.

Andlig utveckling – workshops Zielona Góra

Förutom individuella sessioner bjuder Arleta och Armonia in dig till en gruppworkshop. I en intim grupp kommer du att kunna möta ett ämne som är viktigt för dig just nu. Det är ett möte med självkänsla, med femininitet och maskulinitet, med din egen kraft, med ljus och skugga. Det är en tid för dig och samtidigt ett ögonblick där du upplever stödet för din process i gruppen.

Armonia Arleta Połomska

Adress: 17 Radosna Street (Drzonków), Zielona Góra

E-post: arletapolomska@poczta.onet.pl

Telefon: 600 938 265

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *