Huawei MateBook D16 Recension

Huawei MateBook D16 Recenzja

Huawei MateBook D16 kombinerar kraften hos en avancerad processor med grafik från Intel Iris X-familjen. Denna 12-tums laptop har en Core i5- eller Core i7-processor i H-serien, upp till 16 GB LPDDR4X RAM-minne och 512 GB lagringsutrymme. MateBook D16 är utformad för vardagliga uppgifter och är ett utmärkt val för skol- och kontorsbruk.

Funktioner

Om du behöver en bra bärbar dator för multimedia ska du överväga Huawei MateBook D16. Den har en bred färgskärm, bra specifikationer och en solid konstruktion, vilket gör den till ett bra val för företagsanvändare. För hemanvändare levereras den bärbara datorn med ett lättanvänt bakgrundsbelyst tangentbord. För maximal portabilitet levereras D16 i ett kompakt, lättviktigt paket som är perfekt för resor.

MateBook-serien från HUAWEI har vuxit sedan den introducerades, och den här nya modellen bär på samma DNA. Den här bärbara datorn har en 16-tumsskärm, ett skärm-till-kropp-förhållande på 90% och en 12:e generationens Intel Core-processor. MateBook D16 har en full HD-skärm med hög upplösning och 100% sRGB-färgskala. MateBook D16 är utrustad med en fingeravtryckssensor och har ingen underhållslucka. Detta innebär att garantin på enheten inte kan förlängas.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos huawei matebook d 16 amd är den högkvalitativa webbkameran. Den har en 1080p-kamera, vilket innebär att du kan få möten att se ut som om de ägde rum i verkligheten. AI-kameran justerar också sitt synfält för att hålla dig i personens synfält för naturlig konversation. Slutligen levereras denna Huawei MateBook med ett ekosystem för superenheter, vilket gör det enkelt att ansluta alla dina prylar.

Huawei MateBook D16
Huawei MateBook D16

Pris

Huawei MateBook D16 är en ultraportabel bärbar dator som klarar allmänna datoruppgifter som ordbehandling och kalkylblad. Den har en AMD Ryzen 5 4600h-processor och en grafiklösning som drivs av AMD Radeon RX Vega 6. Den har också 16 GB DDR4 RAM som körs vid 3200MHz.

MateBook D 16 har två USB-C-portar. Portkonfigurationen är blygsam, med TVÅ USB-C-portar och en USB-A-port. Detta gör den till en idealisk laptop för resor eller arbete på språng.

HUAWEI MateBook D 16 är en lätt bärbar dator med en 16-tums FullView-skärm och tunn ram. Enheten har också ett bakgrundsbelyst tangentbord i full storlek och en pekplatta. Dessutom har den en fingeravtryckssensor för att låsa upp enheten. Den bärbara datorn levereras också med en kompletterande bildskärm. Bildskärmen har en upplösning på 2560x1440p och en uppdateringsfrekvens på 165Hz.

Huawei MateBook D16 är en arbetshäst i mellanklassen som överbryggar gapet mellan modellerna i 16S- och D-serien. Den stora skärmen och den goda prestandan gör att den ger utmärkt valuta för pengarna. Den 12:e generationens Intel Core-processor, det stora tangentbordet och HD-webbkameran gör den till ett bra alternativ för datainmatning och andra liknande uppgifter.

Portar

USB-C-portarna är bra för laddning, och båda de två tillgängliga portarna har stöd för DisplayPort-anslutningar.

Huawei MateBook D16 är ett värdigt alternativ för konsumenter. Med en AMD Ryzen 4600h-processor är Huawei MateBook D16 en solid dator med bra prestanda och mycket valuta för pengarna. Processorn, som stöder AMD:s nya Core i7-5471M, har en kortsiktig TDP på 57 watt och en långsiktig TDP på 35 watt.

Batteriets livslängd

Huawei MateBook D16s batteritid är utmärkt. Dessutom kunde vi använda den bärbara datorn utan de vanliga uppvärmningsproblemen för bärbara datorer.

Huawei MateBook D16 levereras med Windows 10 från start och kör samma programvara som andra bärbara Windows-datorer. Huawei har dock sitt eget ekosystem för enheter och du kan ansluta Huawei MateBook D16 till vilken Huawei-enhet som helst för att trådlöst dela filer och använda smartphone-skärmen. Dessutom har den stöd för Huawei Share för samarbete på flera skärmar, vilket gör att du kan dela innehåll mellan din dator och mobiltelefon.

Huawei MateBook D16 har imponerande produktivitetsfunktioner och i panelen finns verktyg för skärminspelning, skärmdump, fildelning och mycket mer. Du kan också hitta tips och information som hjälper dig att optimera din laptops prestanda. Den är enkel att installera och använda.

Storlek på skärm

MateBook D16 är en millimeter tjockare än jämförbara modeller och två centimeter smalare. Skärmen på 10,1 tum är något bredare och tangentbordet är smalare och har en lägre höjd. MateBook D16 har gott om portar och är bekväm att använda. HUAWEIs 16,1-tums FullView-skärm är en skarp och levande representation av världen med 100% sRGB-täckning. Med ett bildförhållande på 16:9 är skärmen ljusstark i de flesta områden.

Huawei MateBook D16 ser ut som en ultrabook. De 4,9 mm breda ramarna gör att 90% av skärmen är synlig. Det är också en lätt ultrabook som bara väger 1,7 kg. Huawei MateBook D16 är mycket kompakt och bärbar. Det är den perfekta storleken för resor. Skärmen är också tillräckligt stor för att hantera komplexa uppgifter och multitasking.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *