Samarite Divine Cream – en multitaskingkräm för alla som gillar kosmetisk minimalism

Samarite Divine Cream

Skönhetsindustrin är, i dagens utmanande tider, en plats där det verkligen är möjligt att gå vilse och åtminstone bli lite förvirrad. Den erbjuder både kvinnor och män ett brett utbud av – mer eller mindre nödvändiga – kropps- och ansiktsvårdsprodukter. Annonser och influencers säger ständigt till oss att vi behöver en dagkräm, en nattkräm, en ögonkräm, ett dagserum, ett nattserum och mycket mer. Är detta verkligen sant? Självklart inte! Vi kan lika gärna välja en multifunktionell produkt, som Samarite Divine Cream, som framgångsrikt kan ersätta alla de skönhetsprodukter som nämndes för en stund sedan för dig och oss. Hur detta är möjligt, hur Samarite DIVINE Cream fungerar och mycket mer. Läs vidare!

Vad är hemligheten med Samarite kosmetika? Allt du behöver veta om varumärkets produkter

Samarite är ett populärt kosmetikamärke som, trots utseendet, har väldigt få produkter i sitt sortiment. Men vad är det då som har fått produkter med dess logotyp att fängsla världen? Det är en kombination av spjutspetsteknik, erfarenhet, kunskap som gått i arv från barnbarn till barnbarn och de bästa ingredienserna som används i tillverkningen. Ingredienserna i Samarites produkter, t.ex. krämen DIVINE, är inte särskilt komplicerade och det är i deras enkelhet som den största hemligheten bakom produkternas effektivitet ligger.

Vad hittar du i sammansättningen av DIVINE SAMARITE CREAM? Dessa är:

 • glycerin
 • extrakt av arnica montana
 • Niacinamid
 • rutin
 • och många andra.

Kvalitet räknas, inte kvantitet

Som vi nämnde tidigare översvämmar marknaden oss varje dag med nyare och nyare förslag som vi – enligt de företag som producerar dem – borde använda. Men vi – användarna – blir alltmer trötta på detta. Vi tycker att den stora mängden kosmetika är överväldigande, och därför vänder vi oss alltmer till universella produkter som kan användas på många olika sätt.

Ett exempel på en sådan produkt är Samarite Divine Cream. Denna kräm kan framgångsrikt ersätta sådana kosmetika som:

 • dagkräm,
 • nattkräm,
 • ögonkräm,
 • klyvningskräm,
 • nattmask,
 • och andra.

Låt oss nu påpeka att kosmetisk minimalism, dvs. att välja produkter med flera uppgifter, inte bara handlar om mer utrymme i badrummet. Det sparar också pengar och tid. Det lönar sig definitivt.

Varför investera i Divine Cream föryngrande fuktkräm

Samarite Divine Rejuvenatingand Powerful Moisturising Cream är en kosmetisk produkt som är utformad för att ha en föryngrande, utjämnande och återfuktande effekt. Dessutom har den en ljusnande, lyftande, upplysande effekt och mer. När den appliceras regelbundet i ansiktet minskar den uppkomsten av missfärgningar och ärr.

Hur applicerar jag denna kräm?

Applicera Samarite Divine Cream i ansiktet omedelbart efter tvätt och toning. Gnid försiktigt in den i ansiktet medan du masserar. Om du applicerar en foundation över krämen behöver du inte oroa dig om den rinner av eller rullar av. Samarite Cream fungerar bra med de flesta foundations.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *